Wednesday

BOTANICAL SET
BUTIRAN PRODUK

Pencuci 3-dalam-1: Mencuci, mengelupas dan menyegarkan dalam satu langkah dengan berkesan. Menanggalkan solekan dan kekotoran tanpa menghilangkan elemen penting kulit. Meninggalkan kulit berasa bersih dan lembut. Formula tidak kering memberikan penampilan kulit yang sihat.

Masker: Menanggalkan kekotoran dengan lembut kerana ia mencergaskan kulit; mudah ditanggalkan dengan menggunakan air. Membersih dengan terperinci sebab ia mengelupas secara lembut. Mengekalkan keserian kulit. Menyesuaikan diri dengan keperluan kulit anda dan meninggalkan ia kelihatan sihat dan berseri.

Penyegar: Formula tak mengering ini menanggalkan sisa kekotoran dari kulit dengan lembut. Menambahbaikan tekstur kulit, meninggalkan kemasan matte lembut. Penampilan kulit yang lebih sihat. Kulit berasa disegarkan dan disediakan untuk langkah pelembapan.

Penghidrat: Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit. Meninggalkan kulit berasa terhidrat. Penampilan kulit lebih sihat dan berasa sihat dan segar. Tidak berasa berminyak.